×
search-icon Created with Sketch.

„DescOperă La Traviata” pe scena ONB, o premieră adresată cu precădere publicului tânăr

În seara de 4 decembrie, începând cu ora 18:30, Studioul Experimental în Artele Spectacolului Muzical ,,Ludovic Spiess” vă invită să descoperiți o reinterpretare captivantă a celebrei capodopere a lui Verdi – „La Traviata”. O premieră-spectacol numită „DescOperă La Traviata” va lua viață sub bagheta regizorului Alexandru Nagy și a coregrafei Sandra Mavhima.

Ce face acest eveniment deosebit? Ei bine, nu este doar o reprezentație clasică a operei. Este o călătorie modernă și emoționantă destinată cu precădere publicului tânăr. Interpreții, soliști talentați ai Studioului, aduc pe scenă o versiune contemporană, plină de viață și pasiune.

Intrarea este liberă, dar nu uitați că locurile sunt limitate. Așadar, pregătiți-vă să vă încărcați cu magia operei și să trăiți o experiență culturală unică.

Proiectul este susținut cu bucurie de Asociația Culturală Gioielli Sonori și are sprijin financiar din partea Consiliului Local al Sectorului 5, prin Centrul Cultural și de Tineret Ștefan Iordache. O recunoaștere a valorii culturale și a importanței acestei inițiative.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesați: https://shorturl.at/fDLX4

Mulțumim sponsorilor noștri principali, Catena și Fildas – numele sănătății în România, pentru sprijinul acordat.

De asemenea, suntem recunoscători partenerilor și sponsorilor noștri, fără de care acest eveniment nu ar fi fost posibil.

Parteneri: InfoCons, Asociatia Muze, Reciclad’Or, Rematholding

Sponsor: eColectare.ro

Sponsori: Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, BCR  

Parteneri: Pop Cola, Phoenixmedia, Euromedia, Cocor, Băneasa Shopping City, Sansha

Partener de mobilitate: Suzuki

Parteneri media: Europa FM, Radio România Cultural, Radio România Muzical, RFI România, Romantic FM, Radio Seven, Radio Itsy Bitsy, România TV, Kanal D, Zile și Nopți, Agerpres, Spot Media, Ziarul Metropolis, News București, Q Magazine, Marea Dragoste, Leviathan, Ordinea Zilei, București Business, Reușita.ro, 9am.ro., Kudika, Garbo, CursDeGuvernare, Grupul de Presă SEMNAL, Mediatrust

Proiectul derulat de către Asociația Culturală Gioielli Sonori în parteneriat cu Opera Națională București este finanțat din fonduri nerambursabile acordate de Consiliul Local al Sectorului 5 prin Centrul Cultural și de Tineret Ștefan Iordache, în cadrul programului de finanțare nerambursabilă 2023, în baza Ordonanței 51/1998.

Vă așteptăm cu drag să fiți martorii unei seri artistice de neuitat!

DISTRIBUIE ARTICOLUL