×
search-icon Created with Sketch.

05 Dec

05 Dec

Adresa Piața de Flori
Ora incepere 05 Dec - 11:3005 Dec - 12:3005 Dec - 13:30

Teatru Oriunde

E proaspăt! E nou!

O să fie mare show!

Țineți-vă de bunde!

E timpul să fie Teatru Oriunde!

Actorii se urcă înapoi în căruță și pleacă la drum cu „Farse medievale – în stil nemedieval”. Un spectacol nemaivăzut și nemaiauzit, nemaiîntâlnit, dar ușor de privit.

Actorii Ștefan Pavel, Mihaela Mardare, Liviu Chițu, Cosmin Pană și căruța lor vă așteptă!

Când?

5 decembrie

Unde?

Piața de Flori de la 11.30, 12.30 și 13.30 și

Parcul Romniceanu de la 15.30, 16.30 și 17.30.

De data aceasta, însă, căruța este un teatru ambulant complet dotat grație finanțării Centrului Cultural „Ștefan Iordache” din sectorul 5 și a Primăriei Sectorului 5 din București.

Spectacolul „Farse medievale-în stil nemedieval”, în regia lui Vlad Trifaș, este un spectacol ce se întoarce la un gen de teatru care are ca bază dramaturgia medievală, mai precis stilul farsei medievale.

Prin proiectul „Teatru Oriunde”, Asociația Sirius Art își propune să ofere acces, atât fizic cât și din punct de vedere al conținutului, la spectacole de teatru celor care fac parte din categoriile private de accesul la această formă de cultură.„Proiect finanţat din fonduri nerambursabile din bugetul local al Sectorului 5 al Municipiului Bucureşti prin Centrul Cultural şi de Tineret „Ştefan Iordache”, prin programul de finanţare nerambursabilă în anul 2021,în baza Ordonanței  nr. 51/1998 privind sistemul de finanțare a programelor, proiectelor și acțiunilor culturale din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general”

DISTRIBUIE ARTICOLUL