×
search-icon Created with Sketch.

01 Dec

Adresa Casa Oamenilor de Știință
Ora incepere 01 Dec - 10:00

Imperiul Roman – Tehnologia Învingătorilor

Vă anunțăm cu bucurie că redeschidem expoziția Imperiul Roman – Tehnologia Învingătorilor.

Program de vizitare:

Marți-Vineri: 16:00-20:00
Sâmbătă-Duminică: 10:00-20:00

Program de vizitare DOAR pentru grupuri organizate:


Marți-Vineri: 10:00-16:00, expoziția este deschisă DOAR pentru grupuri organizate. În avans trebuie realizată o programare telefonică la numărul 0730 190 705.

Intrarea se face din Calea Rahovei, vis a vis de Palatul Bragadiru.

Bilete pe entertix.ro

Centrul Cultural şi de Tineret Ștefan Iordache organizează la București, în premieră, expoziția Imperiul Roman – Tehnologia Învingătorilor.

Mașinile de război, camera „faunului”, documentul „Roma antica”, distracția și stilul de viață, dar și harta care demonstrează că „toate drumurile duc la Roma” se bazează pe o realitate evidentă și sunt elemente cheie ale expoziției în premieră în Romania Imperiul Roman- Tehnologia Învingătorilor.

Reconstrucțiile armurilor soldaților de diferite ranguri și ale gladiatorilor vor putea fi admirate și chiar atinse, dezvăluind astfel secretele celei mai puternice armate din istoria omenirii.

Finalul expoziției Imperiul Roman- Tehnologia Învingătorilor lasă loc debutului expoziției Leonardo Da Vinci și mașinăriile sale – Invențiile Geniului Renascentist care va ajunge la București în anul 2022.

Centrul Cultural și de Tineret Ștefan Iordache este o instituție publică de interes local, aflată sub autoritatea administrativă a Consiliului Local al Sectorului 5 care are rol de a susține proiecte, manifestări și activităţi culturale.

DISTRIBUIE ARTICOLUL